Over ons

overons

Mode staat volop in de belangstelling!

Misschien sta je er niet zo bij stil maar het kappersvak heeft alles met mode te maken: kapsels zijn veranderlijk, trendgevoelig en gezichtsbepalend. Omdat modetrends voortdurend veranderen worden aan de vaardigheden en de kennis van het kappersvak steeds hogere eisen gesteld. Dit betekent dat je als kapper van alle markten thuis moet zijn.

Impressie van salon International in London 2013

Een creatief beroep met toekomst!

Het kappersvak biedt vele mogelijkheden en geeft een grote mate van zekerheid en zelfstandigheid. Bij de Kappersacademie leer je niet alleen vlotte handvaardigheid maar streven wij ernaar je op te leiden tot een kapper/ster die ‘het echt in de vingers heeft’.

Je zult je vaardigheden dan in elke stijl en trend kunnen toepassen.

Erkenning

De opleidingen van de Kappersacademie zijn geregistreerd in het centraal register beroepsopleidingen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen. Deze zogenaamde Crebo-registratie is verkregen op grond van bewezen onderwijskwaliteit en voortdurende kwaliteitszorg (Wet Educatie en Beroepsonderwijs).

Visagie opleiding

Het vakgebied van de kapper/ster wordt steeds breder waardoor er meer vereist is dan alleen kennis van haarbehandeling.

Bij de Kappersacademie kun je – als je de dagopleiding volgt – tevens inschrijven voor de combinatie met de visagie opleiding. Dit zorgt ervoor dat je een allround kapper/ster wordt die in de moderne kapsalon overal inzetbaar is.

Contactgegevens & adressen

Kappersacademie Heerlen
045-5600611
Geleenstraat 62
6411 HT Heerlen
heerlen@kappersacademie.info
Kappersacademie Roermond
0475-315212
Hendriklaan 54
6043 BT Roermond
roermond@kappersacademie.info