Alle beste verkochte producten
  • Webwinkelkeur

  • Betalingsmogelijkheden

    Betalingsmogelijkheden
Alle producten in de aanbieding

Camerabeveiliging voor particulieren en MKB

In steeds meer huizen, op veel meer kantoren en bedrijfspanden wordt camerabeveiliging toegepast. En dat is niet voor niets. Middels professionele camerabeveiliging verhoog je de veiligheid van jouw eigen woning en de veiligheid van jouw bedrijf. Camerabeveiliging heeft als grootste voordeel dat het preventief werkt, je wilt onheil liever voorkomen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren? Dan zorgt de camerabeveiliging ervoor dat je over bewijsmateriaal beschikt. Met camerabeveiliging is de kans dat een inbreker gepakt wordt aanzienlijk groter. Ook werkt camerabeveiliging preventief: waarom zou een inbreker de kans dat hij gepakt wordt groter maken, door in te breken bij een huis met camerabeveiliging?

WiSE Vision denkt met u mee

Dankzij de oplossingen van WiSE Vision bekijkt u live beelden op uw computer, smartphone, tablet of televisie. Zo heb je altijd en overal zicht op jouw woning of kantoor!

Wanneer je camerabeveiliging overweegt, is het verstandig om ook na te denken over de opslag van de camerabeelden. Het is natuurlijk fijn om zo nu en dan live in te checken, maar een SD kaart om de beelden op te slaan is nog waardevoller. Door de beelden op te slaan heeft u altijd bewijsmateriaal, fijn voor de verzekering.

Camera beveiliging wordt al een lange tijd in de zakelijke sector gebruikt, maar wordt ook steeds populairder bij particulieren, en terecht. Je wilt weten wat er speelt als je van huis bent!

Beveilig je huis of kantoor met WiSE Vision!

WiSE Vision biedt een breed scala aan moderne camerabeveiligingssystemen. Van eenvoudige camera’s tot professionele camerabewaking. Waarvoor wil jij de camera gebruiken? 

-    Op afstand uw woning of kantoor in de gaten houden
-     Preventief tegen inbrekers
-     Bewaking van de tuin, garage of parkeerplaats

Bij het aanschaffen van een camerabeveiligingssysteem is het belangrijk om te kiezen voor de juiste kwaliteit. Andere zaken waar je rekening mee dient te houden is dat je de beveiligingscamera niet tegen het licht in, achter glas of te hoog monteert. Het is van belang om te zorgen dat de beveiligingscamera’s gericht zijn op waardevolle voorwerpen en toegangswegen. Hierbij kunnen wij helpen. WiSE Vision monteert jouw camera of systeem met een hoog detail voor afwerking. 

Beveiligingscamera’s dienen ook onderhouden te worden om zo hun werking te verzekeren. Of ze nu binnen of buiten hangen, het is altijd belangrijk om de kabels regelmatig na te lopen op schade. Als laatste dien je een goede back up te maken van je camerabeelden. Het is natuurlijk zonde als deze niet goed bewaard worden en je hierdoor belangrijk bewijs verliest. Een oplossing hiervoor is om naast de reguliere opslag gebruik te maken van een cloud opslag.  

WiSE Vision is naast leverancier van camerabeveiliging producten voor particulieren en MKB ook thuis in het monteren, installeren, adviseren en ook het (preventieve) onderhoud. Neem contact met ons op voor advies. 

CAMERABEVEILIGING VAN TOPKWALITEIT

Bij Camerabeveiliging.Online ben je altijd verzekerd van een goede aankoop; Kwaliteitsmerken, Europese modellen, goede garantiebepalingen én persoonlijke service met een glimlach

  • Gratis verzending
  • Onderhoud

icon

Gratis verzending

Vanaf €150,-

icon

14 Dagen

Bedenktijd

icon

Beschikbaar

Voor al je vragen!

icon

Veilig betalen

Met iDeal, Paypal etc...

Volg ons op Facebook