Alle beste verkochte producten
  • Webwinkelkeur

  • Betalingsmogelijkheden

    Betalingsmogelijkheden
Bullet cameras
Bullet cameras

Bullet cameras

Een bullet camera is een van de meest bekende vormen van een beveiligingscamera. Vanwege de kleine, spitse vorm hebben ze de naam bullet camera’s gekregen. Door deze compacte vorm zijn ze heel fijn te verbergen en hangen ze zo min mogelijk in het directe zicht van de omgeving. De visuele belemmering voor bijvoorbeeld in huis is hierdoor miniem. Je hebt namelijk zo goed als geen last van een bullet camera. Dit type camera is zowel geschikt voor huizen en de directe omgeving alsmede voor winkels en kantoren. Bijvoorbeeld in de tuin, bij de garage, in een restaurant of bij de ingang van een winkel zul je dit type camera goed kunnen gebruiken bij het vormen van een optimale beveiliging.

Door de spitse vorm is een bullet camera zeer sterk gefocust op een bepaalde richting, waardoor niks aan het zicht van deze camera zal ontsnappen. Daarnaast is er een grote bewegingsvrijheid aanwezig, waardoor het totale gebied dat bestreken kan worden bijzonder groot is. Met de mogelijkheden tot inzoomen kan daar bovenop ook nog eens tot in zeer verfijnd detail worden teruggehaald wat er op bepaalde momenten is gebeurd. De beelden zullen bij het gebruik van dit type camera dan ook haarscherp zijn. Verder is de installatie van een bullet camera een van de grootste pluspunten. Binnen een mum van tijd is deze geïnstalleerd en gereed voor gebruik.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatief hoogstaande camera, die binnen een mum van tijd geïnstalleerd is en die tot in zeer verfijnd detail zal zorgen voor een optimale beveiliging van je omgeving? Dan is een bullet camera bijzonder geschikt om aan precies deze eisen te voldoen. Ieder type camera heeft zo zijn unieke kwaliteiten wat in bepaalde situaties extra goed tot zijn recht komt.  En zo dus ook de bullet camera.

Volg ons op Facebook